Rahsia di sebalik 1 Malaysia



1 Malaysia yang tak bermakna.
Kenape?
Hampir sebulan berlatih komponen 1 malaysia, tiba2 minggu terakhir dapat khabar kata dibatalkan sebab pihak penganjur nak kurangkan jumlah peserta memandangkan space yang terhad. Apa nak dikata.
Aku terima dengan pasrah.

Yang membuatkan aku bengang, aku dah apply cuti 2 hari balik kampung last week sebab minggu ni join hari kebangsaan. Tup2 tak jadi pulak.
Kalau la bagitau batal awal2, konfem aku balik kampung minggu ni je. Dapat cuti lama sikit.
Sedih la tengok team lain lak yang perform dalam tv tadi.

Tapi takpe la. Ada hikmah. Takde la teruk kena berjemur tengah panas bulan2 puasa ni.
Dan yang paling penting.....
Apa yang penting?
Bukan kerjasama tapi yang penting semua elaun dan pakaian uniform tu dapat 100%. hehe (mesti officemate aku bengang kalau baca ni.... kan kan)
Aaaaaa
ok lah nak bersiap memasak lak.
Selamat menyambut hari kebangsaan dan selamat berbuka puasa.

4 comments:

sharamli said...

bt0l2..
kang kal0 bejemur itam...
nak raya nnt p0n xbest..
hik3

Leenoh said...

Salam mokngok.
masak ape ?. Tidak sangka selain memblog rupanya masakpun pandai...anak teruna Tokai ni memang serba boleh.

zai said...

errkk...anak teruna Tokai?
adakah....?????errr...errr...

Framestone said...

la dah berpindah blog ko ek.... selamat hari raya n happy bzday bro ucapakan

www.broframestone.com

Post a Comment

 
Hakcipta Terpelihara mokngok.blogspot.com © 2009 | Gubahan Oleh: SII | Paparan Terbaik: Firefox | Resolusi : 1024x768px